fredag 19 april 2013

Öppet hus på Rönninge Gymnasium


För intresserade högstadieelever har Rönninge Gymnasium öppet hus den 6/5 kl 17.00. Under kvällen bjuds det på fika, mingel med nuvarande elever, aktiviteter och information om skolan och dess program. Anmäl dig som VIP och du har chansen att vinna en biobiljett!

I aulan är det rektorn som har ordet och visar en presentation av programmen vi har ett erbjuda på skolan. Samtliga program finns att välja mellan; Barn och fritid, Naturvetenskap, Samhällsvetenskap, Ekonomi, Teknik och Bygg.

I skolans matsal kommer du kunna prata med nuvarande elever om hur dom upplever skolan. Du får också möjlighet att få en inblick i det program som du är intresserad av.

Det kommer ske klassrumsaktiviteter och kvällen avslutas med en brännbollsturnering mellan nuvarande elever och er sökande.

På skolan ska alla ska respekteras och vara lika mycket värda. Eleverna ska känna en samhörighet och bemöta varandra på ett vänligt sätt.

Rönninge Gymnasium ligger i Salems kommun söder om Stockholm. Det är en liten och trygg skola med cirka 535 elever. Skolan ligger nära kommunal trafik, så som tåg och bussar.

Är du intresserad av Rönninge Gymnasium är du välkommen att besöka oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar