fredag 19 april 2013

Rönninge gymnasium anordnar studentbal den 3 juni 2013



                P R E S S M E D D E L A N D E

Rönninge gymnasium anordnar studentbal den 3 juni 2013

I år har Rönninge gymnasium beslutat att anordna en studentbal för årets studenter. Tanken är att detta ska bli ett roligt avslut på gymnasietiden för eleverna som har spenderat tre år här på Rönninge gymnasium. Tillsammans med klassföreståndare till alla studenter kommer balen att äga rum måndagen den 3 juni på folkets hus i Rönninge.

Kvällen kommer att bestå av dans och musik av De Vet Du och Mange Makers. Mat och dryck kommer att serveras under kvällen.

För att delta på denna studentbal krävs det en kostnad för att skolan ska kunna anordna med musik. Därför säljs det biljetter av ansvariga lärare för studenteleverna. Dessa biljetter kommer att kosta 150 kronor styck och bör köpas senast den 27 maj. Biljetten tas med till Folkets Hus och lämnas sedan till dörrvakt. Där går det även att hyra värdeskåp och det finns möjlighet att hänga av sig ytterkläder.

Detta arrangemang kan genomföras tack vare Coop i Rönninge som sponsrar med mat, dryck och dekorationer till kvällen. Tidigare år har vi tyvärr ej haft denna möjlighet att arrangera en studentbal på grund av brist på pengar och intresse. Men vi hoppas att i framtiden kunna arrangera en studentbal för alla avgående elever i årskurs 3 här på Rönninge Gymnasium om denna blir lyckad.

Vi hoppas att detta kommer att bli en oförglömlig kväll
för studentelever och ansvariga lärare!



2013-04-19

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar