lördag 4 maj 2013

Premiär för övernattning! (pressmeddelande)


Nu är det premiär för övernattning här på Rönninge gymnasium!

Nu är samhällsprogrammets alla nya ettor varmt välkomna till den första övernattningen här på Rönninge gymnasium, vilket kommer hållas av samhällsprogrammets tvåor med inriktningarna media och beteendevetenskap!
Övernattningen kommer äga rum den 30 augusti, mellan 19:00 – 22:00 är det insläpp, glöm inte det!

På skolan kommer lärare samt elever i årskurs 2 finnas på plats, det kommer även finnas mat, dryck och snacks! Under kvällens gång kommer det finnas möjlighet till att bland annat se på film, spela tv-spel och ett discorum kommer finnas tillgängligt i skolans matsal. Om du tycker att det här låter roligt och lockande vill vi gärna att du skriver upp dig på listan som finns vid de båda entréerna på skolan. Sista dagen att anmäla sig är 28 augusti, vi behöver minst 50 som anmäler sig! På listan skriver du även upp ditt samt vårdnadshavares mobilnummer!  Du kommer få en biljett senast 29/8 och det är väldigt viktigt att du tar med dig den så vi kan se att du är en elev här på skolan.

  Vi tror alla att det här kommer bli en oförglömlig kväll och vi hoppas att alla ni kommer känna er välkomna här på Rönninge gymnasium tillsammans med oss! Övernattningen blir ett sätt för oss att lära känna varandra och skapa en trygg gemenskap vilket vi på skolan är väldigt noga med.

Vi hoppas verkligen att vi ses där!

  

Samhällsprogrammets treor är också varmt välkomna att anmäla sig som personal under kvällen då vi behöver fler ansvariga :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar